Vill du bli Mist Stockholm återförsäljare?


Skulle du tycka om att arbeta med smink och kosmetika? Är du framåt och kan ta egna initiativ? Har du funderat på att starta en egen rörelse?

Mist Stockholm, med egen professionell make up- och kosmetikalinje, söker återförsäljare som fungerar som franchisetagare. För Sverige är målet är att vi ska finnas representerade i varje stad. Finns vi hos dig?
Franchising är en vanlig samarbetsform i affärsvärlden idag. Enligt Franchisenet finns det idag 15 000 egna företagare som driver sådan verksamhet.

Att vara franchisetagare för Mist Stockholm innebär att du får använda Mist Stockholms namn, affärskoncept och produktsortiment för att bygga upp en egen rörelse. Du får utbildning och produktkännedom hos oss innan du kommer igång. Vi kan hela tiden ge stöd, hjälp och dela med oss av vår erfarenhet.

Produkterna
Mist produkter är utvecklade för att möta de krav som professionella make up-artister ställer. Det betyder att du kan erbjuda dina kunder make up och kosmetika av mycket hög kvalitet, något som uppskattas även av "vanliga" konsumenter. Sortimentet uppdateras kontinuerligt med nyheter, och är ett av det största på marknaden. Så till exempel kan vi erbjuda över 300 färger på ögonskuggor.

Ekonomi
Som företagare driver du din butik i egen regi. Det finns ingen entréavgift eller franchiseavgift som du ska betala till oss. Den vinst som du gör är helt din egen.

Vill du veta mer om våra produkter, vårt koncept och vad det innebär att franchisa eller vara återförsäljare till Mist Stockholm, så ta kontakt med vår försäljningschef, Moran Olsson på 08-300 640 eller maila till moran@mist.se